- Routebeschrijving

Lopend/Fietsend:

 

Indien u lopend of fietsend naar de pedicuresalon komt, kunt u vanaf het Gagelland doorsteken via de bussluis de Maasdijkseweg op. De pedicuresalon is gelegen aan uw rechterhand ter hoogte van het kruispunt 's-Gravenzandseweg / Maasdijkseweg.

 

Per auto vanaf de molen in Wateringen:

 

Vanaf de molen in Wateringen rijdt u de Dorpskade op. Bij de eerste rotonde neemt u de tweede afslag (rechtdoor). Bij de tweede en derde rotonde neemt u de eerste afslag. U rijdt vervolgens het bedrijventerrein Zwethove op (Westlandseweg). Aan het einde van de weg slaat u linksaf de Naaldwijkseweg op. Vervolgens slaat u aan het einde van de weg rechtaf de 's-Gravenzandseweg op. Na 400 meter ziet u de pedicuresalon aan uw rechterhand.

 

Per auto van de Wippolderlaan (N211):

 

Vanaf de N211 neemt u de afslag Wateringen. Bij de eerste rotonde neemt u de derde afslag. U rijdt vervolgens het bedrijventerrein Zwethove op (Westlandseweg). Aan het einde van de weg slaat u linksaf de Naaldwijkseweg op. Vervolgens slaat u aan het einde van de weg rechtsaf de 's-Gravenzandseweg op. Na 400 meter ziet u de pedicuresalon aan uw rechterhand.